[pmobilereviews]

How To Fill Invalid Activity Form For Disabled Adsense Account

How To Fill Invalid Activity Form For Disabled Adsense Account 

How To Fill Invalid Activity Form For Disabled Adsense Account


Hello Friend all you have to do is return to the Techno-Tips is now able to get you all the information that is available to you from Disable Google Adsense to fill up the appeal form and you have a lot of information about how to send it to you.

Google Adsense, which can be used to earn money from the Internet, is not able to earn money from the internet or its users.

If you are interested in using Adsense, you will not be able to access your account by clicking on any of the invalid Adsense accounts that are related to Google Adsense account suspended / disabled.

Invalid click or other ads by clicking on AdSense ads. Or Google Adsense is associated with an invalid click .. or if you are going to invalidate the AdSense account, you will be unable to cancel the AdSense account. yes it is

Google has a simple formula, which allows ads to be clicked on. If there is no other person, please click on a valid click here.

If you want to open a new window, you can open it immediately to close it or click on the invalid click.

Google's track record of data is either correct or not, but it is either a valid user name or statement that is either valid or not.

If you have an account that is disabled, you can click on the form - Appeal Form
First of all, let me tell you that I am giving you two types of question and answer in this post in the post.

In the first one, you will get 4 questions and Answers and the other person will get 5 questions and Answers.
Click to comment when you click on the application form. Answer 4 questions or answer form 4 questions or answer questions Use the word "yes" to answer your question. Question 4 Answer or Answer Answer OK or Answer is OK.

4 Question or Answer
1. Question – How do users get to your site, mobile app, and/or YouTube channel? How do you promote your content? *
Answer – Users reaches to my contents via google search engine include google, bing or Youtube channel and other youtube features. Some traffic reaches via social also include facebook and twitter.
2. Question – Have you or your site, mobile app, and/or YouTube channel ever violated the AdSense program policies or Terms & Conditions? If so, how? Also, include any relevant information that you believe may have resulted in an invalid activity.
Answer – My some of youtube channels videos got one or two copyright strikes under community guidelines, but not have any invalid click activity before this. These violations also due to my mistakes, and happened unknowingly or due to negligence. I don’t me unknowingly.
3. Question – What changes will you implement to help improve ad traffic quality on your site, mobile app, and/or YouTube channel?
Answer – First of all, I really apologize for any invalid activity and condemn like these activities and also for those mistakes which happened by unknowingly and my negligence. Further now, I assure to adsense and youtube to be genuine AdSense partner. I started using AdSense partnership about a year ago and tried my best to do and valid activities. If my Adsense is restarted I will do everything according to AdSense policies and try to get away from any invalid activity which violates any term and condition.
4. Question – Please include any data from your site, mobile app, and/or YouTube channel traffic logs or reports that indicate suspicious IP addresses, referrers, or requests which could explain the invalid activity.
Answer – Dear Google, this is the first time that my AdSense account is disabled due to like this invalid clicks activity, I could not record my suspicious IP address, traffic log & reports. I also apologize again for this negligence too. As must as I know about my site or AdSense I have mentioned. I only appeal to ignore any server or light invalid activity to my account and give me the first and last chance to work properly on my AdSense account. I accept my mistakes which happened by unknowingly and my negligence.
5 Question or Answer
(1) How do users get to your site, mobile app, and/or YouTube channel? How do you promote your content?
Ans: Users reaches to my contents via google search engine include google, bing or Youtube channel and other youtube features. Some traffic reaches via social also include facebook and twitter.
(2) Have you or your site, mobile app, and/or YouTube channel ever violated the AdSense program policies or Terms & Conditions? If so, how? *      
Ans: have not had any invalid click activity before this. These violations also due to my mistakes, and happened unknowingly or due to negligence. I don’t me unknowingly.
(3) What was the reason for invalid activity on your site, mobile app, and/or YouTube channel? Please provide detailed information about all the specific reasons that you believe to be relevant in your case. *
Ans: From my points of view the main reason for my account revoked might be ” the My Competitor Might have done some invalid activities or there might be some people who don’t have proper knowledge on how to use the app. This might be the reason for my account deactivation.
(4) What changes will you implement to help improve ad traffic quality on your site, mobile app, and/or YouTube channel? When answering, please refer to our suggestions on how to prevent invalid activity. *
Ans: First of all, I really apologize for any invalid activity and condemn like these activities and also for those mistakes which happened by unknowingly and my negligence. Further now, I assure adsense to be genuine AdSense partner. I started using Adsense partnership about a month ago and tried my best to do and valid activities. If my Adsense is restarted I will do everything according to AdSense policies and try to get away from any invalid activity which violates any term and condition.
(5) Please include any data from your site, mobile app, and/or YouTube channel traffic logs or reports that indicate suspicious IP addresses, referrers, or requests which could explain the invalid activity. *
Ans: Dear Google, this is the first time that my AdSense account is disabled due to like this invalid clicks activity, I could not record my suspicious IP address, traffic log & reports. I also apologize again for this negligence too. As must as I know about my site or AdSense I have mentioned. I only appeal to ignore any server or light invalid activity to my account and give me the first and last chance to work properly on my AdSense account. I accept my mistakes which happened by unknowingly and my negligence.

Previous
Next Post »

Popular Posts